FC Kozlucay Spor - VK Gouden Leeuw 2 - 1

Om 10 u 00 stonden volgende spelers paraat om onze kleuren te verdedigen. De laatste match van de heenronde tegen Kozlucay Spor dus een haalbare kaart. Met Bram, Wou, Roe B, Michiel, Jo, Wim, Died, Stijn DG, Thomas, Rein B en Roel D. stonden we aan de aftrap. De tegenstander, het merendeel klein en vinnig, klaar om hun huid duur te verkopen. We trokken ten aanval maar de tegenstoten waren zeker zo gevaarlijk. Twee maal diende Bram bij de pinken zijn om de bal te keren.

VKGL nam opnieuw het initiatief en versierde een vrije trap randje karree. Even later dwongen we een corner af maar de bal werd ontzet. Onze volgende uitbraak over rechts kwam bij Ruf terecht . Met een voorzetschot verraste hij de keeper in de eerste hoek.0-1 We gingen door op ons elan en na een volgende vrije trap scoorde Diederik met het hoofd. Onterecht ging die treffer niet door omdat de ref een ingebeelde off-side had gezien. De thuisploeg kwam terug beter in de match en een verre trap kwam in de verste hoek terecht. 1-1 Op corner viel een omhaal van Jo net naast het doel. Ook een schot van Diederik ging rakelings naast. Een volgende hoekschop viel voorbij de hele meute maar het schot van Jo kwam in het zijnet . Net voor rust leverde ook Koz Spor een loeier af die de goal net miste.

Na de bubbels brachten we Dimi in en Wim zakte naar de backplaats. We trokken het laken weer meer naar ons toe maar kenden geen succes. Een vrije trap van Dimi werd door de keeper gelost maar met zijn body wist hij een goed gevolgde Ruf van een treffer te houden. Een kopbal van Jo werd van de lijn gekeerd. Koz speelde soms meer de man en Ruf diende de kant op te zoeken. Adri probeerde nog eens te scoren met de dij maar spijtig genoeg miste de poging voldoende kracht. Aan de overzijde noteerden we een knal van Koz Spor op de lat. Een voorzet van op rechts werd door een misverstand verkeerd beoordeeld en een blauwhemd tikte het leder in de korte hoek binnen. 2-1 Van een koude douche gesproken.