VK Gouden Leeuw - Bondgalm Bos 3 - 4

Op 15 februari 2015 ontvingen we de rode ploeg uit Hamme BOBOS. Jarenlang domineerden ze de eerste Walivo zondagreeks. Dit seizoen hebben ze het lastiger en staan slechts enkele plaatsen boven ons.

Met deze ploeg stonden we aan de aftrap: Bram, Michiel, Jo, Tim, Wouter in de defentie. Wim, Rein D, Adri en Roel D in het midden, Thomas en Stijn DG in front.

Gedurende de kennismakingsronde lieten beide teams zien dat ze er wat van wilden maken. We noteerden een knal van Thomas maar de keeper pakte. Aan de overzijde wist Tim een doorgebroken Bobosser te stoppen. Hun volgende schot rand karree werd met een kattepoot over de lat geduwd. Rein zette voor maar de kopbal van Thomas ging over. Ruf betwistte het leder randje karree. Vallend wist hij nog de bal te raken en die ging in de linkerhoek 1-0. Een volgende rode doorbraak werd door Wouter geneutraliseerd. Ruf veroverde de afvallende bal maar zijn schot werd gekeerd. Red breekt uit over links en de bal werd bij de vrijstaande maat geschoten. Zijn afgeweken bal liep voorbij de keeper.1-1 Een achterwaartse kopbal van Adri werd overgetikt.

Bij uitbraak van Bobos draaide Wouter om zijn as en raakte zo de bal. Niemand in de buurt maar de bal ging op de stip. Een droge knal in de rechterhoek. 1-2 Bij onze volgende corner ging de kopbal van Thomas over.

De kapitein van de reds diende voor verzorging afgevoerd worden voor een gapende wonde aan het oog. Vrije trap van Tim na hands aan de karree maar de keeper pakte. Een volley van Stijn DG patste op de lat. Een knal van Wim sloot de eerste helft af.

Na de bubbels brachten we twee frisse spelers tussen de lijnen Marc in de defensie. Niels in front.

De bezoekers versierden nu de mooiste kansen en onze verdediging was niet bij de les toen de 1-3 binnengekopt werd. Thomas knalde nog eens op de lat . Een combinatie tussen Adri en Thomas leidde tot 2-3. Michiel verloor in het middenveld het leder . De bezoekers waren gretig om ons de 2-4 aan te smeren. Een vrije trap van Michiel werd door Rein D binnengewerkt.

Maar verder kwamen we niet en de Hamse Wuiten vloog met de punten naar huis.