FC Koninckshof - VK Gouden Leeuw 3 - 2

Op 1 maart 2015 werden we ontvangen door de leider van de competitie. Zij konden slechts rekenen op precies 11 spelers terwijl wij onze ploeg uit 14 leeuwen moesten samenstellen.

Volgende elf kwamen aan de aftrap: Bram, Marc, Jo, Roel B, Wouter, Wim, Rein D, Thomas, Diederik D, Dimi en Kenneth.

Aanvankelijk namen we het heft in handen. Thomas werd op rechts afgezonderd maar JM, de keeper,pakte. Even later knalde Thomas over de kooi. Gelukkig wist een opzittende Wouter het leder voor een konhoffer weg te trappen. Een vrije trap van Dimi werd overgeduwd. De volgende trap van Rein D werd gelost en broer Diederik tikte binnen. 0-1 Konhof wist uit te breken op rechts maar hun lobbal botste op de lat. Een gevaarlijke terugspeelbal van de thuisploeg kon net door de keeper met de voet in corner verwerkt worden. Bram had geluk toen een doorgebroken konhoffer naast besloot. Een verre voorzet van Rein D werd op de keeper gekopt. Bram ranselde de volgende poging uit de korte hoek. Even later werd hij bij een betwisting aangetrapt.

Konhof nam meer initiatief. Een uitgesponnen aanval over links werd voorgetrokken en een roodhemd knalde de bal in het dak van het doel.1-1 Op tegenaanval kopte Dimi de bal op de keeper in corner. De kans die erop volgde werd door Thomas overgekopt. De thuisploeg kende opnieuw succes als ze aan de tweede paal binnentrapten. 2-1 De tijd drong . Gelukkig kon Rein D een vrije trap van Dimi in doel verlengen.2-2

Tijd om te bubbelen. Stijn, Adri en Rein B werden ingebracht.

De eerste mogelijkheid was voor de bezoekers toen drie leeuwen werden afgezonderd.De pas liep te ver maar wij weten er toch een vrije trap uit te puren. De gemeten pas werd voor een aanstormende Rein B met de hand weggeslagen. De ref had niets gezien. Wij hielden er een gele kaart aan over. Aan de overzijde werd een schot afgeblokt en de capriolerende bal viel achter onze verbaasde keeper onder de lat. 3-2 Wij kregen geen lijn meer in het spel. De tegenstander vond enkele keren een sterke defensie op zijn weg. Bram voorkwam een doelpunt met een pantersprong. Onze laatste vrije trap werd door Dimi naast getrapt.