FC Bospark - VK Gouden Leeuw 4 - 1

Op 12 april 2015 waren we te gast bij Bospark Lokeren. Perikelen rond een komende trouwpartij, kwetsuren , de operatie van Dimi en werkverplichtingen zorgden er voor dat we maar net elf spelers konden opstellen. Met deze 11 gingen we van start: Bram W, Jo B, Marc DC, Roel B, Aaron VH, Rein B, Sam VG, Stijn DG, Joris V, Joeri DD en Jannes DK.

Van bij het begin ondervonden we dat deze stevige ploeg haar huid duur zou verkopen. Ze konden immers nog bij de top drie van de reeks komen.

Toch konden we de eerste kans versieren toen Joeri alleen doorkwam maar over de keeper struikelde. Bospark drukte ons op de eigen helft en bekwam enkele corners . Op tegenaanval over rechts lanceerde Rein B Joeri maar hij verslikte zich in de bal. De volgende afgeweken knal van Bospark patste op de deklat. Roel B kon ontzetten. Een voorzet van Joris werd door de keeper gepakt. Bram duwde aan de overzijde het leder over de kooi. Een corner van Rein werd door Jo naast gekopt. Schot van nieuwkomer Sam werd in corner gewerkt. Jannes’ kopbal werd door de keeper geplukt. Joeri vertrok nog eens van eigen helft maar de bal sprong te vel van de voet. Verre trap van BP maar Bram tikte over.

Tijd om even te rusten.

In de tweede helft kregen we de eerste kans. Jo bereikte Joeri . Deze stuurde Stijn in het straatje en we stonden 0-1 voor. Lang duurde dit niet. BP brak uit over rechts en trok het leder voor . Een goed gevolgde Lokeraar schoof het leder onder Bram. 1-1 De thuisploeg kreeg ook de volgende kans maar gelukkig pareerde Bram. Onze volgende uitbraak leverde een knal op van Jannes in het zijnet. De volgende thuisaanval werd in een tijd in de korte hoek binnengeduwd. 2-1 Een trap rand karree in de linkerwinkelhaak leidde de 3-1 in. Jannes kon net niet profiteren van een te korte terugspeelbal. Aan de overzijde was het wel raak toen een voorzet in de hoek gedevieerd werd.4-1

Met deze stand blies de ref de wedstrijd af.

Beide achtervolgers in de stand konden met een overwinning 3 punten dichterbij sluipen. De laatste match tegen Koz Spor zal ons nog 1 punt moeten opleveren. Spanning tot de laatste zucht.