VK Gouden Leeuw - Woodstock 66 4 - 0

Op 30 augustus 2015 ontvingen we de rood zwarte garde van Woodstock 66 in de Hellestraat om de eerste bekerwedstrijd te spelen. Wie won ging door, wie het onderspit moest delven viel af. 13 leeuwen konden ingezet worden. We startten met de volgende elf: Bram in doel, Marc, Wouter, Roel B.en Thomas P. in de defensie. Wim, Thomas N., Rein B en Adri vormden het middenveld. Dimi en Joris stonden in de aanvalslijn.

Onze retro-uitrusting met korte mouwen viel in de smaak bij dergelijke hitte. Van bij het begin bepaalden we het spel. Adri werd gelanceerd maar zijn voorzet werd over gekeild. Woodstock komt er af en toe goed uit maar Roel B redde in twee keer. Adri bleef knokken, hij veroverde het leder, liep zijn flank af en leverde in bij de nieuwe Thomas N. Die liet de keeper geen kans en schoot overhoeks de bal in de linkerhoek. 1-0 Een uitgebroken roodhemd werd in extremis door Bram gestopt. Gelukkig voor ons liet de scheids het spel verder gaan.

Met deze stand gingen we bubbelen.

Na de rust brachten we Rein en Roel Dhamers tussen de lijnen. Roel rolde de WS defensie op over links, leverde een prachtige pass af en Joris was er als de kippen bij om de 2-0 tegen de touwen te duwen . Een trap van WS werd door Bram in corner geduwd. Bij een doorbraak werd Wim door de keeper in de hoek gedreven zodat zijn schot voorlangs liep.

Een vrije trap van Rein B werd door Adri voor een verbaasde keeper binnengetikt. 3-0 Er vallen grote gaten en Joris ligt op vinkenslag. Zijn doorbraak werd door de doelman gekeerd.

Ook WS steekt nog eens de neus aan het raam maar vandaag hield Bram zijn netten schoon. Thomas N. diende de zijlijn op te zoeken wegens een opspelende lieskwetsuur. Een trap van Wouter tot bij broer Roel bereikte uiteindelijk derde broer Rein. Hij verscheen alleen voor de goallie en de eindstand lag vast. 4-0

De ref maakte een eind aan de wedstrijd met een felbevochten maar verdiende zege . We bekeren verder na nieuwjaar.