VK Velle 2 - VK Gouden Leeuw 2 - 2

Op 11 oktober 2015 trokken we naar Temse Velle waar we achter de kerk een plaatsje zochten bij het vernieuwde veld. Niet minder dan 17 leeuwen boden zich aan. Arne, pas ingeschreven en Adri, licht gekwetst van vorige week namen het overtal op zich. Papa Wouter vergastte ons op lekkere suikerbonen voor zijn zoontje Tijl.

Volgende elf startten aan de strijd: Bram in doel, Michiel als laatste man, Wouter en Roel B op de backplaatsen, Roel D op de voorstopper, Wim, Rein D, Thomas N en Thomas P in het middenveld. Joris en Kenneth in front.

Beide ploegen waren sterk gemotiveerd maar de eerste druk kwam van de thuisploeg. Onze keeper diende twee keer in te grijpen. Ook GL bracht zijn pionnen in stelling maar het vizier stond nog niet op scherp. Bij de groenwitten kwam Bob Marley alleen voor onze keeper en knalde de 1-0 tegen de netten. Gelukkig wist Bram een pegel aan de eerste paal te keren en in corner te werken. De kopbal ging nu over.

GL worstelde zich in de karree maar twijfelde iets te lang om te besluiten. Ruf brak uit over rechts maar zijn poging werd in corner verwerkt. Thomas N bracht de bal aan de tweede staak en nu twijfelde Rufke niet en knalde de gelijkmaker binnen. 1-1

Een hoge voorzet van Michiel kon niet benut worden. Een GL aanval over rechts bereikte de achterlijn. Joris gaf een tikkie terug maar het schot ging over. Velle brak weer uit en Bob was sneller dan de uitgekomen keeper op de bal. Hij week uit naar links en de bal werd in het lege doel getrapt.2-1 We gooiden het leder hoog in de karree. Hij raakte niet zomaar weg en toen Wim een hoge lob afleverde viel die in de verste hoek. 2-2 Bram ging nog eens plat bij een tegenaanval.

Tijd om te bubbelen.

In de tweede helft brachten we 4 nieuwkomers tussen de lijnen. Stijn en Dimi in front, Rein B in het middenveld en Marc DC in de verdediging. Van bij het begin speelde een kwetsuur van Thomas N op. Hij weerde zich en hield de groenwitte verdediging aan de praat. Beurtelings probeerden de twee teams afstand te nemen. Bij een tweeschot werd onze Wouter gekwetst aan de teen en diende het ziekenhuis op te zoeken. De thuisploeg probeerde te profiteren van de man meer situatie. Onze leeuwen plooiden zich dubbel en sleepten er een gelijkspel uit de situatie. Wij wensen een spoedig herstel aan onze gekwetsten.