Bondgalm Bos 2 - VK Gouden Leeuw 1 - 3

Precies elf leeuwen waren op de afspraak Bobos - VKGL op 18 oktober 2015.

Met een dit team traden we aan:

Diederik in doel. Michiel laatste man . Roel B en Wim op de backplaats. Rein B op de voorstopper Adri, Rein D, Thomas P en Arne in het middenveld. Dimi en Joris in front.

Stipt tien uur blies de ref de match op gang. Beide teams waren aanvallend ingesteld en zorgden voor gevaar. Een knappe pas van Thomas bereikte Joris. Hij probeerde de doelman met een lob te grazen te nemen. Deze wist net het gevaar te keren. Twee corners van Dimi werden afgeweerd en een trap van Thomas ging over. De aanval van Bobos eindigde op de vuisten van Diedie. Rein stuurde Thomas in het straatje maar toen de plaatselijke keeper en zijn eigen verdediger op elkaar botsten werd het spel stilgelegd. Onze volgende Dimi-corner liep voorlangs.

Aan de overzijde wist onze nr1 de bal uit de voeten te halen van een doorgebroken roodhemd. Adri leverde een kopbal af maar de doelman liet zich niet verschalken. Als BB doorbrak over links viel de bal net voorbij het doel. Arne zette twee man in de wind en zette voor . De keeper had dit doorzien. BB brak uit over links en het leder verdween in volley kruislings in de linkerhoek. 1-0 De voormalige kampioenenploeg benutte zijn kansen. Rein D kreeg het leder goed aangespeeld maar de bal sprong te ver van de voet. Diedie werd aangetrapt als hij naar de bal grabbelde. Als keeper verder spelen was niet mogelijk. Roel B nam zijn plaats in onder de lat. Diedie werd in front geposteerd. Een Bobosser beroerde het leder met de arm in de karree maar de arbiter had het niet opgemerkt . Een volgende thuisaanval werd over geknikt. Roel B, onze nieuwe nr 1, wist een schot in de korte hoek in corner te duwen.

Tijd om te bubbelen en even te overleggen.

Arne leverde de eerste voorzet af maar deze liep voorlangs. Keeper Roel duwt de volgende bal in corner. Aan de overkant leverde Rein D een verre inworp af en Thomas kopte de gelijkmaker tegen de touwen.1-1 Joris trapte vanuit de tweede lijn maar de keeper werkte in corner. Deze werd door Adri over gekruld. Een korte terugspeelbal werd door Roel koelbloedig in corner gewerkt. Een verre trap werd door hem in twee keer onschadelijk gemaakt.

De uitval werd van Wim naar Adri getrapt. Deze bereikte Joris, die hem overhoeks voorbij de keeper schoot.1-2 Een aanval van Bobos werd door Wim met de knie van de lijn gekeerd. Arne wist zich voorbij twee roodhemden te werken maar de BB keeper keerde met de voet. De bal kwam bij Thomas terecht die hem in de verste hoek duwde.1-3

Bondgalm Bos bleef er voor gaan maar in onze verdediging waren geen barsten . Verre schoten werden door Roel geneutraliseerd. Joris werd nog eens stevig tegen de mat gewerkt.

Een sterke partij van alle Leeuwen die met deze uitslag richting midden schuiven. Volgende week hebben we weer alle beschikbare spelers nodig. We nemen het dan op tegen KWB Oppuurs in een thuismatch in Hellestraat. Let op het winteruur gaat dan in.