VK Gouden Leeuw - KWB Oppuurs 1 - 4

Op 25 oktober 2015 ontvingen we het oranjeteam van KWB Oppuurs onder een stralend zonnetje. We speelden voor de verandering in het groen. Volgende ploeg stond aan de aftrap: Bram W, Marc DC, Roel B, Aaron VH, Rein B, Rein D, Adri, Dimi M, Thomas P, Joris V en Kenneth.

De match was nog maar net gestart of Joris verscheen alleen voor de keeper. Bij het uitwijken liep de bal wat te ver uit de baan en het schot miste het kader. KWB gaf een tegenprik en Bram diende het leder uit de linkerbovenhoek te halen. Even later was er een sliding van Marc nodig om een doorgebroken appelsien te stoppen. Een mooie aanval van de twee Reinen werd in corner gewerkt. De kopbal van Thomas miste net het doel. De volgende uitbraak van de oranjehemden kwam bij Di Susa die onze verdediging in snelheid nam. Hij schoof de bal onder Bram. 0-1 Een aanval opgezet door Aaron bereikte Rein B die verlengde tot de opgerukte Thomas. Zijn voorzet viel net over het doel. Aaron speelde Rein D aan maar in plaats van doelgevaar van ons onderschepte een appelsien de bal. Di Susa rukte op naar ons doel en besloot in de verste hoek. 0-2 GL was even de trappers kwijt en op voorzet miste KWB van op enkele meter. We noteerden nog een schuiver van Aaron op een afvallende bal. Kenneth bereikte Rein D maar zijn poging werd in corner gewerkt. Deze Dimi-corner werd door de keeper aan de tweede paal geplukt. Een aanval van de bezoekers werd aan de karree gestopt. Gelukkig vloog de bal over onze kooi.

Na de bubbels brachten we Wim op de linkerback.

Bij de eerste kans in de tweede periode sprong de bal te ver van de voet van Kenneth We probeerden te drukken maar verder dan een carambole aanval kwamen we voorlopig niet. Een verre ingooi van Rein werd door Thomas achterwaarts in de handen van de keeper gekopt Joris zette van op rechts voor maar de schaar trap van Adri kwam net niet goed uit. Knappe voorzet van Dimi bereikte Joris maar zijn knal ging over. Een vrije trap van Rein D werd perfect getrapt maar het trio GL spelers konden niet binnen duwen. Adri nam de keeper nog eens op de korrel maar deze doorzag zijn plan. Di Susa liet de bal slim onder de voet lopen en de GL verdediging werd uitgetikt. 0-3 Eindelijk kenden we succes toen Adri de eerredder tegen de touwen duwde.1-3 Joris knalde nog eens van dichtbij in de korte hoek maar een attente doelman verwerkte in corner. Rein D trok zich nog eens op gang maar de keeper kon de knal overduwen. Het was nog de dekselse Di Susa die de eindstand voorbij onze verbaasde keeper duwde. 1-4

Vandaag vergaten we te scoren tegen een gemotiveerde tegenstander en die was onverwacht trefzeker.