FC Koninckshof - VK Gouden Leeuw 2 - 0

Op 1 november 2015 kregen we 14 leeuwen aan de slag bij Konhof. Een ideale grasmat en een herfstzonnetje waren meegenomen bij deze spannende wedstrijd.

We startten met volgende elf: Bram W, Rein B, Roel B, Aaron VH, Roel Dh, Stijn DG, Rein Dh, Thomas P, Wim DC, Kenneth C en Thomas N.

Konhof in het rood probeerde zijn spits te lanceren maar Rein B had hun plannetje doorzien . Rein Dh dwong een corner af maar we besloten over. KH knalde van even buiten de karree maar Bram hield de netten schoon. Ze kwamen op links gevaarlijk opzetten maar konden hun torens niet bereiken. Na fout wisten we een vrije trap niet te kadreren. Ruf verspeelde de bal maar wist na een rush dit te herstellen.

Een knal van Thomas P werd door de keeper gelost maar er was niemand om binnen te duwen. De thuisploeg stuurde Belfa tussen de lijnen maar Bram was goed uitgekomen en zo viel de lob net naast het doel. Een knal op de staak viel in de handen van Bram.

Tijd om even te rusten.

Dimi en Diedie kwamen ten tonele. Op tegenstoot kwam VKGL gevaarlijk uit de hoek. Aan de overzijde vergat een roodhemd af te werken bij een reuzekans. Ze kwamen meer in het stuk voor maar gelukkig wist Aaron zijn keeper bij te springen.

Een knal in de linkerbovenhoek werd door Bram in corner geduwd. Weer staken we een aanval over rechts ineen. De keeper loste maar wist daarna het leder te klemmen. Een schot van Thomas liep voorbij. Een verre trap van op links patste op de paal en Bram klemde het leer. We kwamen weer voor doel maar de kopbal van Diederik ging over. Aan de overzijde knalde KH hoog over het doel.

Een doorgebroken roodhemd zocht het contact op. De daarop volgende vrije trap kwam in het pak terecht en een thuisspeler tikte het leder in de linkerhoek. 1-0 We probeerden het tij te keren maar de keeper pareerde het schot. Op tegenaanval duwde KH de 2-0 binnen.

Joris kwam Aaron vervangen. De voorzet van Ruf was net te hoog voor Joris. Belfa draaide het leder nog eens naast het doel. Konhof brak uit over links. Een uitgekomen Bram hield aan zijn tussenkomst een karton over.

De match was gespeeld en Osman blies af. We kunnen terugkijken op een verdienstelijke match maar keerden zonder een puntje terug naar huis.