VK Gouden Leeuw - V.K. Were Di 1 - 0

Op 29 november 2015 kregen we de ontmoeting tussen de twee ploegen van VK Noortgaever. Heel wat toeschouwers waren komen opdagen naar Hellestraat om dit spannend treffen bij te wonen.

VK Were Di trad aan met een totaal vernieuwde ploeg naast enkele getrouwen.

VK Gouden Leeuw startte met de volgende elf: Bram in het doel, Michiel als laatste man, Stijn DG op de voorstopper, Wou en Wim op de backplaatsen, Thomas P, Diederik D, Thomas N en Adri in het middenveld en het duo Dimi - Joris in front.

Van bij het begin was het duidelijk dat beide teams zich tot het uiterste zouden inspannen om het laken naar zich toe te trekken. Een aanval over links werd door de WD keeper geplukt. Even later werd een voorzet van Thomas N door Thomas P over gekopt. Een aanzet van Thomas P werd door Diederik tot bij Adri verlengd. Zijn schot werd door Daivy in corner geduwd. Onze volgende uitgesponnen aanval kwam bij Thomas die voorlangs schoot. Were di brak uit over rechts en het schot diende door Bram in corner geduwd te worden. Nu was het de beurt aan Adri om de Were Di verdediging op de proef te stellen. Ook zij versierden een vrije trap randje karree. Het schot van DVDS werd over gekeild.

Een uitbraak van de bezoekers kon gelukkig door Michiel met een sliding gekeerd worden. Een corner van Thomas N werd door de andere Thomas net naast gedevieerd. Op het einde van de eerste periode was er nog een secure Bram nodig om zich in de schietbaan te werpen.

De ref besloot dat het tijd was om even te bubbelen. We brachten Rein D en Roel B tussen de lijnen.

Een verre trap van David stelde onze keeper op de proef. Rein D doorkliefde het middenveld maar we verzaakten te besluiten. Een vrije trap van Thomas N kon door de keeper gekeerd worden. Een Dhamers aanval liep voorlangs. Aaron werd ingebracht. Hij veroverde de bal en rukte op langs links. We konden echter niet kadreren. Een doorbraak van Thomas werd op de keeper besloten. Een verre trap werd door Bram gestopt. Rein gooide het leder voor de kooi maar onze torens konden niet scoren. We onderschepten het leder op het middenveld. Thomas bracht de bal voor doel, de bal kwam via via bij Thomas N terecht. Met een gekraakt schot vloerde hij overhoeks de WD keeper.1-0

We ondergingen een stormloop van WD maar onze verdediging hield stand. De stand veranderde niet meer en met een arsenal score hielden we de drie punten thuis. Na een faire match blies een sterke arbiter de wedstrijd ten einde.