VK Pulsh - VK Gouden Leeuw 1 - 6

Vandaag op Sinterklaasdag werden we in Nieuwkerken verwacht. Op de valreep kregen we ons elftal vol. Zouden we de prestatie van vorige week evenaren en 3 puntjes mee kapen naar Stekene?

Volgende elf vertrokken op de kunststof mat: Bram in doel, Michiel VDS laatste man, Rein B op de voorstopper, Roel B en Wou D als backs, Wim DC, Adri, Aaron en Rein Dh in het middenveld. Jelte en Joris in front.

Na twee minuten versierde de thuisploeg een corner. Een rood witte schampte het leder en de bal verdween achter in het doel. Van een koude douche gesproken. 1-0 De leeuwen zetten er hun schouders onder en drukten op de thuisdefensie. Een hoge bal van Rein Dh werd slecht beoordeeld door de keeper en belandde in het dak van het doel. 1-1

We bleven tempo maken en toen Rein Dh het leder veroverde miste zijn knal maar net het kader. Even later patste de bal op de lat en kon Joris het leder in de vlucht tegen de netten jagen. 1-2

Pulsh rukte op over links . Gelukkig viel de hoge voorzet voorbij het doel. Bram diende nog een schot over het doel duwen. De volgende aanval werd door Aaron netjes afgewerkt. 1-3 Roel leverde in bij broer Rein die de 1-4 aantekende. Laatste man Lange Jim trok ten strijde maar een attente Wou stak daar een voetje voor.

De ref had dorst en we mochten even gaan bubbelen. Stijn DG werd ingebracht.

Even na de rust werd Rein afgezonderd. Zijn knal vanop 30 m belandde hoog tegen de touwen.1-5 We versierden een vrije trap aan de karree. Jelte krulde de bal voorbij het muurtje maar de keeper duwde in corner. Joris werd aangespeeld maar zijn schot werd centraal in doel door de nr1 gekneld. Een doorbraak van Stijn DG over links sprong iets te ver van de voet.

Rein bediende Joris maar zijn schot scheerde de staak aan de verkeerde kant. Een opzittende Wouter ontfutselde nog eens de bal van Rood Wit. Een schot van Lange Jim ging gelukkig over. Adri zette zijn tip tegen de bal om de 1-6 eindstand vast te leggen.