VK Gouden Leeuw - VK Volksunie 2 - 2

Vandaag 24 januari ontvingen we de geel zwarte ploeg van Perdaen . We moesten dus in een reservetenue aantreden. i

Er waren heel wat afwezigen door kwetsuren en andere. Toch kregen we een stevig geheel tussen de lijnen.

Bram W, Michiel VDS, Roel B, Wouter DH, Marc DC , Thomas P, Arne N, Adri E , Wim DC , Aaron VH en Joris V.

De bezoekers trokken ten strijde en hadden het balbezit. Wij braken uit als het kon. Ze versierden een vrije trap toen het leder op een arm botste. Gelukkig liep die voorlangs.

Thomas P kreeg het leder aangespeeld in de loop. Hij zocht de karree op waar hij door de keeper gehaakt werd. De bal ging op de stip maar de elfmetertrap raakte de paal aan de verkeerde kant.

Het spel ging op en af. Een knappe streep van VU scheerde onze deklat. Een volgende vrije trap moest door Bram gepareerd worden.

Omstreeks het half uur wist Aaron de bal tot bij Thomas te duwen. Zijn knal leverde ons een voorsprong op . 1-0

Volksunie voerde een wissel door toen Wouter de bal in corner wist te werken. Adri wrong zich door de verdick ediging maar de keeper redde. Bram diende een Nieuwkerkenaar tot staan te brengen om de gelijkmaker te voorkomen. De duels waren pittig. Een beetje meeval toen de kaart op zak bleef toen Aaron op de keeper doorging.

Tijd om te bubbelen. We konden Thomas N inbrengen.

VU nam de eerste vrije trap. Deze werd afgeweerd maar een goedgevolgde bezoeker legde de 1-1 tegen de touwen. Geel zwart dicteerde de wet maar kon geen afstand nemen. De spanning steeg toen de deklat weer werd gestreeld na een corner van de bezoekers.

Thomas legde de bal klaar voor een aanstormende Michiel en hier was geen houden aan. 2-1 Een aangeschoten handspel leverde voor de bezoekers nog een penalty op. Zij zetten de bordjes gelijk.2-2

Thomas N kreeg nog een dot van een kans om de drie punten thuis te houden. Het was ons te dju niet gegund.

Bij deze billijke stand blies de ref de wedstrijd af.