VK Gouden Leeuw - FC Young Boys 2 - 6

Dat we het moeilijk zouden hebben tegen de co-leider in onze reeks voor de beker wisten we uit ondervinding. Een resem afwezigen en gekwetsten zou hier zeker extra belastend zijn.

Neo-afgevaardigde Patrick startte met de volgende elf:

Bram W, Michiel VDS, Wim DC, Marc DC, Joeri DD, Thomas P , Kenneth C , Joris V, Jannes DK, Georges Dh en Aaron VH.

We kregen van bij de aanvang een gretige bezoekersploeg te bekampen. Onze keeper diende een loeier in corner te duwen. Twee withemden verdrongen elkaar en Bram raapte de bal op. Een volgende uitbraak over links werd door de Boys voor doel gebracht en binnengeprikt. 0-1

Bij een zeldzame aanval over links wist Aaron Kenneth te bereiken. Deze schoof de bal naast de keeper in het hoekje. 1-1 Weer stelden de bezoekers ons op de proef via links. Nu was het Akim die onze keeper vloerde. 1-2

We werden enkele malen foutief gestuit. De vrije trappen werden echter niet benut. Wel wist Kenneth een bedrijvige Aaron te bereiken die in de korte hoek besloot.2-2 Een corner op links werd door Jannes net naast gekopt.

De ref vond het tijd om even te bubbelen.

In de tweede helft hield YB de druk op de ketel. Bram hield ons een kwartier overeind. Uiteindelijk vonden ze toch de weg naar de netten. Een knal van Sofa via de paal leidde een moeilijke periode in. 2-3. Zelfde speler werd randje buitenspel aangespeeld in het centrum. Hij omspeelde de keeper en knalde de 2-4 binnen. De kapitein omspeelde vier verdedigers , werd door onze keeper naar buiten gedreven Toch kon hij de score opdrijven. 2-5 Tenslotte leidde een aanval over rechts via Ensar tot een 2-6 eindstand.

Hier eindigt voor ons het bekeravontuur voor dit seizoen. Volgende week nemen we het op tegen Bobos. Het is onze volgende thuismatch . Allen op post om de punten thuis te houden.