KWB Oppuurs - VK Gouden Leeuw 0 - 6

Op 28 februari 2016 gingen we op bezoek naar de hekkesluiter van onze reeks. Deze oranjehemden spelen hun thuismatchen in Lippelo dorp. Door de vorst lag het plein hard en bezaaid met bobbels en putten. 15 leeuwen dienden zich aan bij Patrick en Georges .

Met volgende elftal vertrokken we: Bram W, Michiel VDS, Roel B, Wouter Dh, Roel Dh, Rein Dh, Adri, Wim DC, Arne N,Thomas P en Joris.

De thuisploeg stond met 10 aan de aftrap maar was vastbesloten haar huid duur te verkopen. We trokken ten strijde tegen een dubbele rij. De bekogeling startte met een schaarsprong van Adri. Even later werd een schot van Joris door de keeper gepakt. Een opzittende Thomas zag zijn poging net naast gaan. Zelfs onze achterspelers gingen af en toe hun kans en een knal van Roeland B week af op een rug. We hielden de druk aan met een kans van Rein Dh die voorlangs liep. Ook Roel Dh kwam dreigend opzetten. Arne bracht de bal van op links voor het doel maar Joris besloot naast.

Een corner van Wim werd door Rein op de kruising gekopt. Roel D was alleen door maar besloot net naast. Bij een vrije trap even buiten de karree redde de keeper in de eerste hoek. Rond het half uur was het eindelijk raak. Een vrije trap van Rein D belandde in de rechter bovenhoek. 0-1 Een doorbraak van Roel D werd op de keeper getrapt die niet kon klemmen. De bal werd door Rein D over de doelman gelift. 0-2 Eindelijk kon Bram zich eens opwarmen toen de thuisploeg de achterlijn bereikte en de bal voor het doel kwam. Een voorzet van Thomas bereikte Roel D die de stand nog opdreef. 0-3

De ref onderbrak de partij om ons te laten bubbelen en op te warmen. Dimi, Rein B en Marc DC kwamen tussen de lijnen.

De eerste baltoets van Dimi was raak. Hij duwde de bal in de verste hoek. 0-4 Rein B zonderde Wim af maar de keeper pakte. Bij de volgende Dimi-hoekschop knikte Adri de 0-5 binnen aan de tweede paal. Aaron werd ingebracht . Een uitgebroken oranjehemd werd door Wouter gestopt. Thomas zette voor en Dimi nam de bal in de vlucht. De keeper pakte.

Thomas drong de karree binnen. Hij bracht het leder voor het doel. Toen de doelman slechts kon afweren kon Wim het half dozijn rond maken. 0-6

Op een Dimi-corner kopte Roel B nog eens maar hij vond de doelman op zijn weg. Aaron zette voor naar Rein B maar met een kattensprong voorkwam numero uno een volgende treffer.