VK Gouden Leeuw - FC Koninckshof 1 - 3

Zondag 6 maart 2016 was het roodzwarte team van Konhof te gast in Hellestraat. Ze dingen nog mee naar de kampioenstitel in eerste klas van Walivo.

We kregen het volgende elftal aan de aftrap. Bram in doel Michiel VDS, Roel B, Wouter Dh en Marc in de defensie Adri, Wim , Rein Dh en Roel Dh in het middenveld Thomas en Dimi in front.

Tussen de buien door trokken we ten strijde. Een schot van Rein vloog over. Bij een uitbraak van Konhof wist een teruggekomen Roel B de bal in corner te werken. Een vrije trap van Dimi werd aan de tweede paal door Adri binnengeknikt. 1-0 Wouter bracht een doorgebroken Konhoffer tot staan.

Bij de volgende doorbraak van de bezoekers liep de bal voorbij de tweede paal. Konhof zette ons onder druk en bekogelde Bram die afweerde . De terugkaatsende bal werd door de kapitein in de verste hoek gekruist. 1-1

We konden zelden de eerste bal bemachtigen en roodzwart was baas in de duels. GL bleef echter aanklampen en probeerde niets weg te geven.

We zagen nog een schot van Wim net naast gaan. De laatste mogelijkheid was voor Konhof maar de bal ging gelukkig naast.

De ref besloot ons even te laten bubbelen.

Na de rust werd Diederik op de voorstopper gebracht. Gelukkig was onze keeper bij de les toen Konhof tweemaal naar doel trapte van dichtbij in de korte hoek. Een volgende trap van op links draaide voorbij ons doel.

De bezoekers namen nog meer het voortouw. Een voorzet van op rechts bracht een KH speler voor het doel. Zijn schot gaf onze keeper het nakijken. 1-2

We probeerden het tij te doen keren en braken uit over rechts. Twee keer kwamen we oog in oog met de bezoekende doelman maar die wist telkens de bal uit zijn doel te houden. Een counter van KH werd in de slotfase nog afgewerkt. 1-3