FC Sint-Niklaas - VK Gouden Leeuw 3 - 3

Op 13 maart 2016 reden we richting SN om in de Breedstraat de blauw gele elf van FCSN op te zoeken. Onverwacht beschikten we over 14 spelers.

Met deze ploeg gingen we van start: Bram, Michiel, Wouter, Marc, Diederik, Roel D, Dimi, Wim, Joeri, Joris en Jannes.

Beide ploegen tastten de tegenstander af. Een voorzet van FCSN viel over en een verre trap van Joeri werd gekeerd. Ook een uitgebroken Jannes werd gestopt. Michiel kopte een knal uit de karree weg. Een verre voorzet verraste Bram en viel in de bovenhoek binnen. 1-0 De klaaskens speelden iets sneller dan onze spelers. Wij dreigden vooral op de counter. Een aanval van Joeri bereikte Joris die op de keeper knalde. Een aflegger van Dimi leidde tot een knal van Roel. Rond het halfuur werd Jannes loepzuiver van uit de verdediging gelanceerd. Hij stifte de bal over de iets te laat uitgekomen keeper in de rechterhoek. 1-1 Een vrije trap werd door de keeper in corner geduwd. De Dimi-corner viel over de doelman in de eerste hoek. 1-2 Een verre trap op links werd door Bram geklemd. Even later liep de bal voorbij ons doel. Een uitbraak van Roel D bereikte Jannes maar nu kwam de keeper gevat tussen.

Tijd om te bubbelen. Roel B werd ingebracht.

Jannes nam de defensie in snelheid maar de keeper wist zijn hoek te verkleinen. Bij een volgende doorbraak van VKGL verslikte Joeri zich. Even later dreef het duo Joeri Jannes de stand tot 1-3 op. Wie dacht dat we gerust konden zijn had het mis voor. Een plaatselijke doorbraak over links leidde tot een goedkope penalty. 2-3 Enkele minuten later hingen de bordjes gelijk. 3-3 Aaron en Thomas werden ingebracht. We beukten op de verdediging maar een schot op de paal van Aaron, een tijgersprong van de doelman en een licht toegekende strafschop deden de stand niet meer veranderen.