VK Gouden Leeuw - Harlem Globeshotters 7 - 0

Op 20 maart ontvingen we slechts 9 spelers van Harlem. Ons elftal bestond uit : Bram, Michiel, Marc, Wouter, Rein B, Rein D, Wim, Arne, Adri, Thomas N en Thomas P.

We kregen het overwicht van hen natuurlijk cadeau maar ze probeerden af en toe gevaarlijk tegen te prikken. Onze defensie speelde hierbij gelukkig kort op de man.

Een voorzet van Thomas N werd door de keeper gepakt. Af en toe probeerden we met afstandschoten. We dwongen de licht blauwen tot het dichtlopen van de gaten. Maar ze slaagden er lang in de nul op het bord te houden. Een knal van Thomas N werd door de keeper in corner geduwd. Een uitbraak van Wim leverde een mooie voorzet op maar Rein B lifte de bal over het doel. Een verre Rein ingooi werd door de doelman weer geweerd. Op tegenstoot werd het warm voor ons doel maar Bram duwde in hoekschop. Een opzittende Thomas P ontfutselde de bal van de doelman en schoof het leder in doel. 1-0 Met deze stand gingen we de rust in.

Na de bubbels werd Roel D en Diederik D ingebracht.

Een schot van Roel D werd uit de eerste hoek geranseld. De volgende aanval werd eerst afgeslagen , maar in de herneming plaatste Rein D in het hoekje.2-0 Roel D en Thomas N wisten uit te breken maar de doelman voorkwam een volgend succes. Even later werd Diedie aangespeeld in de karree. Zijn loepzuivere trap viel in de verste hoek. 3-0 Harlem ging met een man meer voor spelen. Een vrijgelopen Wim tikte de volgende kans tegen de netten. 4-0 Bij een trap op de lat viel de bal bij dezelfde speler en ook nu vond hij de weg naar de netten. 5-0 Een voorzet van Thomas N viel tot bij Rein D die de stand opdreef. 6-0 Tenslotte zette Rein D de eindstand op het bord. 7-0 Een voorzet van Roel D, een lobbal van Diederik en een trap in de korte hoek van Michiel brachten geen verandering.