FC Bondgalm Bos - VK Gouden Leeuw 1 - 1 (2 - 3p)

Vandaag 28.08.2016 waren we te gast bij de rode garde van Bobos. Voor de gelegenheid speelden ze op het plein van Ham United.

We traden aan met volgende elf: Diederik, Jeroen, Wouter, Arne, Dimi, Thomas P, Rein D, Mahen, Wim, Robin en Joris.

Joris werd gelanceerd maar hij verstapte zich en weg kans. Bobos was technisch iets sterker en heerste op het middenveld. Bij een counter werd Robin aangespeeld maar hij kraakte zijn schot. Op een gevaarlijke BB aanval diende Diedie in corner te duwen.

Jeroen lanceerde Mahen met een lange bal. Deze gooide het leder voor de kooi maar de doelman verhinderde een poging van Thomas P. Even later onderschepte Joris het leder van de verdediging.De keeper redde in de korte hoek. De Hammenaars probeerden met lange ballen onze verdediging uit verband te spelen. Gelukkig kon Diedie het leder uit de hoek duwen.

Dimi lanceerde Rein maar de keeper redde gevat. Op slag van rust leverde Rein een enorme ingooi af op de deklat. De bal botste op de keeper en in de scrimmige was Wim er als de kippen bij om het leder in de rechterhoek te duwen. 0-1

Tijd om te bubbelen. Rein kon slechts een helft spelen. Kevin werd ingebracht.

De druk van de thuisploeg verhoogde nog . Met man en macht verdedigden we onze voorsprong. Een fout op een thuisspeler leverde een vrije trap op. Hij patste op de deklat. Weer een voorzet maar onze doelman was bij de les. Thomas werd neergelegd aan de karree. De trap ging hoog over. De druk hield aan en Bobos schreeuwde om strafschop toen een rode neerging in de karree.

Verder dan lange voorzetten kwamen ze niet tot een corner in twee keer in doel werd gewerkt.1-1 Na een spannend duel blies de ref af. Het lap-af systeem moest een winnaar aanduiden via penalty’s.

Na een eerste misser knalden we drie keer raak. Bobos kreeg het leder slechts twee keer voorbij Diedie. Proficiat Leeuwen !! We bekeren verder