VK Gouden Leeuw - FC Bospark 2 - 6

Zondag 25 september ontvingen we Bospark in Hellestraat. De thuisploeg kon precies elf spelers tussen de lijnen brengen: Bram,Michiel, Kevin, Arne, Roel, Rein, Jeroen, Wim, Mahen, Robin, en Joris. Diederik werd zaterdag gekwetst afgevoerd.

Van bij het begin drukten de Lokeraars ons op onze helft. Na een waarschuwingsschot kwam de grootste bezoeker via een doorsteek in balbezit. Hij schoof het leder onder Bram tegen de netten. 0-1 Weer rukten ze op over links en de reus van Bospark kopte zijn tweede in het bovenhoekje. 0-2 Een voorzet van Roel bereikte Wim maar de keeper doorzag het gevaar. Een uitbraak van Jeroen werd in de loop van Mahen geschoven maar ook hier wist de defensie raad mee. Na een aanval over rechts scoorde de Lokerse spits zijn derde van de dag. 0-3 Gelukkig wist Bram de overige kansen te keren. We kwamen iets beter in de match maar een echte dreiging konden we niet afdwingen spijts een sterk opzittende Robin. Bram duwde een pegel over de lat.

De ref liet ons even gaan bubbelen.

Na de rust probeerden we iets hoger te spelen. Een knappe doorsteek van Rein werd in een keer door Jeroen voorbij de keeper gejaagd. 1-3 Robin werd afgezonderd voor de keeper maar hij twijfelde iets te lang en weg was de kans. Even later rukte Joris op langs links, een tikkie terug en Wim maakte de aansluitingstreffer. 2-3 De volgende voorzet van Joris werd door Jeroen nipt naast getrapt. Bij een mooie verre pas van Jeroen kwam Joris spijtig genoeg ten val. Rein werd tegen de omheining gewerkt. Broer Roel ging verhaal halen bij de scheidsrechter. Dit leverde hem een tweede kaart op en zo moesten we met 10 verder.

Na een betwistbare actie van de bezoekers wisten ze de bal toch voor de kooi te brengen. We keken tegen een 2-4 stand op. Fysiek gingen we toen onder. Een doorbraak eigen helft werd afgewerkt.2-5 2-6 werd het na een gemeten schot in het hoekje.