FC Bondgalm Bos - VK Gouden Leeuw 2 - 2

Op 2 oktober 2016 waren we te gast in het Jules De Brouwerpark in Hamme om de wedstrijd FC Bondgalm Bos - VK Gouden Leeuw te spelen. Met volgende elf trokken we ten strijde ; Bram, Michiel, Kevin, Wouter, Dimi, Rein, Roel, Wim, Mahen, Robin en Jeroen.

De thuisploeg schoot scherp uit de startblokken. Bram diende twee keer gepast tussen te komen.

We knokten ons in de match en na een tegenstoot over rechts kwamen Wim en Rein in schietpositie. Wim ging alleen mett aan de haal en omspeelde drie roodhemden. Hij lokte de keeper uit het doel en duwde de bal in de hoek. 0-1

Een doorbraak van Rein bracht Roel alleen voor maar de lange keeper pakte. Bij een vrije trap van Dimi wist Jeroen over te nemen. De bal ging nipt naast. We kwamen goed weg als na corner de ref een aanvallende fout van een rode bestrafte. Even later draaide Wim zijn tweede treffer van de dag binnen in de winkelhaak: 0-2. Bobos besloot een uitbraak voorlangs.

Tijd om te bubbelen.

Na de rust wist Bram een ver schot onschadelijk te maken. Een uithaal van Jeroen liep voorbij het doel. Een bedrijvige Robin werd afgezonderd maar de keeper duwde in corner. Bobos nam meer initiatief. Een schot buiten de karree werd door Bram in corner geduwd. Een uitbraak op links leverde een schot op naar ons doel. Michiel had zich gekeerd en kreeg de bal op de elleboog. Zwak was het om hiervoor een penalty te fluiten maar de bal ging op de stip. Zo kwam BB dichterbij. 1-2 Een ontketende thuisploeg deed er alles aan om gelijk te stellen. Nadat Wouter van de sokken werd gelopen stond het 2-2. Een opmerking van Wim was voldoende om tweemaal geel te pakken en zo onze ploeg tot 10 te herleiden. Roel ging van eigen helft nog eens alleen richting doel maar de keeper keerde zijn schot.