VK Gouden Leeuw - VK Zogge 6 - 3

Dertien leeuwen kregen we aan de start bij de thuismatch op 9 oktober 2016.

Bram in doel. Michiel laatste man. Wim en Wouter op de backs. Dimi als voorstopper Jeroen, Rein, Mahen en Thomas op het middenveld. Joris en Robin in de spits

Gelukkig liet Bram zich niet verrassen door een hoogopspringende bal bij de aftrap. We speelden met de zon on het gezicht. Rein nam de keeper van op afstand onder vuur. Over rechts leverde Joris een mooie voorzet af en Jeroen kopte de 1-0 tegen de netten. Een uitgebroken Zogge-speler vond Bram op zijn weg. Een verre doorsteek van Wim in de loop van Thomas kon door de keeper in corner geduwd worden. Een krul van Joris voorbij de doelman viel voorbij het doel. De volgende hoekschop van Dimi werd door Thomas binnen geknikt.2-0 Een Zogger besloot met een streep van buiten de karree in de verste hoek. 2-1 Een panklare voorzet van Rein werd niet binnengewerkt. Een verre lobbal van Thomas viel boven de bezoekende keeper hoog in doel. 3-1 Zogge stak de neus aan het raam maar gelukkig kon Bram het schot afweren. Een afvallende bal werd door Wim in de hoek gekeild. 4-1 Bram duwde een achterwaartse kopbal over de lat. Een verre trap van Rein liep nipt naast. Joris werd gelanceerd op rechts en hij knalde de 5-1 binnen. Bij een corner werd een Zogge-speler gehinderd en de ref legde de bal op de stip. Ze slopen weer dichter. 5-2 De Hammenaars probeerden de kloof nog te verkleinen maar het schot in de draai ging gelukkig over. Een sterk opzittende Robin dwong de keeper ver uit te komen.

Tijd om te bubbelen.

Na de rust brachten we Kevin tussen de lijnen. Een vrije trap van de bezoekers werd door Bram gepakt. Even later schuimde een Hammenaar de lijn af op links en kon zowaar de 5-3 binnen te duwen. Ze kregen weer moed. Een voorzet van Joris liep voorbij. Na een uitbraak van de bezoekers klemde Bram het leder in de hoek. Een mooie een-twee tussen Rein en Joris belandde net naast. Een obstructie in de karree werd door Zogge niet benut. Joris werd afgezonderd maar de keeper duwde in corner. Ook Wim kwam alleen door maar de keeper werkt in twee keer in corner. De paars roden vielen met tien. Rein maakte de volgende aanval af en schoot de 6-3 eindstand op het bord.

Na een faire match hield de scheidsrechter het voor bekeken.