VK Gouden Leeuw - VK Velle 1 - 6

Op zondag 16 oktober 2016 was VK Velle op bezoek in Hellestraat.

Met deze elf stonden we aan de aftrap. Bram in doel, Michiel laatste man, Kevin en Wouter op de backplaatsen, Marc als voorstopper, Thomas, Mahen, Dimi en Jeroen in het middenveld, Robin en Joris stonden vooraan.

Na een minuut stilte voor Lotte, de schoonzus van Joris en zus van Wannes probeerden we de Temsenaars op te vangen. We stonden direct onder druk en Bram diende een schot in corner te duwen. Een vrijstaande bezoeker kopte de 0-1 tegen de touwen aan de tweede paal.

We probeerden hun doelgebied binnen te dringen maar aan de overzijde knalde een Veller de 0-2 binnen. Een vrije trap van Dimi werd door Jeroen voor doel gekopt maar niemand kon afwerken. Joris werd door Dimi gelanceerd maar de keeper kwam gepast in de voet. De bezoekers stelden Bram van dichtbij nog enkele keren op de proef maar gelukkig konden ze hun voorsprong niet verder uitdiepen.

Met deze stand gingen we bubbelen.

Na de rust werden Roel en Rein ingebracht. Een voorzet van Joris naar Dimi ging net naast. Een counter aan de overzijde werd strak binnengeschoten. 0-3 Rein lanceerde Roel maar de keeper redde met de voet. Een uitgebroken Veller besloot onder onze keeper. 0-4

Uiteindelijk kwamen we zelf tot scoren. Jeroen werd door Joris aangespeeld en die krulde de bal netjes over de keeper in de verste hoek. 1-4 Als een Veller neerging in de karree wees de ref naar de stip. 1-5 Ten slotte werd een overdreven 1-6 eindstand vastgelegd.