FC Koninckshof 2 - VK Gouden Leeuw 4 - 1

Op 23 oktober 2016 zochten we Koninckshof op in de Houtvoortstraat te St Gillis. We vertrokken met de volgende elf:

Aaron in vervanging van afwezige Bram in doel, Michiel op de laatste man, Adri na een lange kwetsuur op de voorstopper, Wouter en Marc op de backplaats, Kevin, Rein, Roel en Wim in het middenveld, Robin en Thomas in de spits.

Vol goede moed trokken we van start. Ook al eiste de thuisploeg het meeste balbezit op we lagen op vinkenslag. . We wisten Robin in stelling te brengen maar zijn schot ging naast. Konhof speelde beter de bal rond maar wij probeerden ze met inzet te stoppen. Rein werd in de karree aangespeeld maar zijn schot in de draai ging over.

KH stelde Aaron op de proef maar hij stond gelukkig goed opgesteld. Een uitgesponnen aanval van de thuisploeg vloog op de vuisten van onze doelman. Roel kon gelukkig het leder van de lijn keren. Rein zwiepte de bal voor de kooi. De keeper smashte het leder op een aanstormende Adri.. Zo kwamen we 0-1 voor. De thuisploeg knalde een open kans op de paal.

Tijd om te rusten.

Na de bubbels kregen we zware druk te verwerken. Op counter veroverde Adri de bal maar nu was de keeper bij de les en pareerde. Een knal op de paal kwam bij een roodhemd terecht. Die schoot het leder voorbij onze keeper. 1-1 We bleven er voor gaan en toen een Konhoffer neerging rand karree belandde de bal op de stip. De killer van dienst bracht de thuisploeg voor. 2-1 Wij gingen er toch voor maar een aanval door het centrum werd in de de verste hoek geduwd. 3-1 Uiteindelijk werd Aaron nog eens in de korte hoek geklopt en stond de 4-1 eindstand vast.