V.K. Pulsh ‘08 - VK Gouden Leeuw 0 - 4

Onder een stralende zon kregen we op 29 oktober 2016 precies elf spelers tussen de lijnen.

Bram in doel. Michiel op de laatste man Jeroen op de voorstopper Wouter en Adri op de backplaatsen Thomas, Dimi, Rein en Roel in het middenveld Joris en Robin in de voorhoede.

Van bij het begin eisten we het leder op. Dimi deed de bal afwijken maar de keeper pakte. Even later verkeek hij zich op een ver hobbelend schot van Rein. 0-1 Een combinatie Roel Rein mondde uit in een schot dat rakelings voorbij de goal liep. Een mooie doorsteek van Rein bereikte Thomas. Zijn knal ging over. Thomas haalde een verloren bal op en trok voor. De keeper plukte voor een aanstormende Robin. Een verre inworp van Rein werd voor het doel gebracht. Adri besloot keurig in de verste hoek. 0-2 Zou het dit keer lukken? Roel veroverde de bal aan de middellijn. Hij rukte op naar de achterlijn. Zijn schot kwam in de zijnet terecht.

Daar waren de bubbels..

Na de rust namen we weer het voortouw. Een knal van Rein werd door de keeper in corner geborsteld. Zowel Dimi als Joris stelden de doelman nog eens op de proef. Jeroen draaide zich vrij aan de karree maar zijn poging ging over. Pulsh nam even over maar Bram kwam gepast uit. Via Michiel en Wouter werd van achteraan de volgende aanval opgezet. Weer maakte Jeroen een volledige draai en nu knalde hij de bal hoog in de touwen.0-3 Thomas trok het leder voor doel en aan de tweede paal knikte Joris in het dak van het doel.0-4 Hiermee stond de eindstand vast. Proficiat aan het hele team.

Even later blies de ref de uiterst faire partij af. Is de ommekeer hiermee ingezet?