VK Gouden Leeuw - FC Cado 7 - 1

Op 4 december 2016 ontvingen we de paarswitte ploeg van Cado. Het veld lag hardbevroren en het hangen van de netten was een hele klus. De ref vroeg ons met een gele bal van start te gaan.

Met deze elf stonden we aan de aftrap.

Bram in doel, Diederik laatste man, Jeroen voorstopper, Kevin en Arne als backs, Thomas, Rein, Wim en Adri vormden het middenveld, Jannes en Tom in de spits.

We trokken de aanvallende kaart maar werden regelmatig in de buitenspelval gelokt. Over links braken we uit maar de tegenstrever wist in corner te verwerken. Thomas werd op rechts afgezonderd maar zijn knal ging naast. De keeper pakte een schot van Jannes . Een doorsteek van Diederik kwam via Jannes bij Rein terecht. Die bleef kalm en schoof de 1-0 tegen de touwen. Een Cado-schot werd door Bram geneutraliseerd. De bezoekers braken uit over links. Gelukkig werd de bal van dichtbij overgelift. Cado brak uit over rechts en toen onze verdediger even niet oplette wist een bezoeker het leder voor de goal te brengen en de bordjes stonden gelijk. 1-1 Beide ploegen gingen er voor. Na een patroon met verschillende stations werd de knal in corner verwerkt. Een vrije trap van Diederik werd door de keeper afgeweerd. De kopbal van Rein ging over.

De ref blies voor de rust.

Na de bubbels brachten we Wouter en Mahen tussen de lijnen. Wim ontfutselde de keeper de bal maar zijn schot kende geen succes. Een uitbraak op links leverde een gemeten cross op van Mahen tot bij Thomas. Die bracht het leder voor waar Tom de keeper aan de eerste paal in twee keer verschalkte. 2-1 We namen de wedstrijd in handen. Een centrale doorbraak van Rein werd door Tom binnengeschoten. 3-1 Van op de eigen helft schoof deze weer naderbij. Tom legde af voor een gevolgde medespeler . Deze miste zijn schot. Een verre voorzet van Rein werd door Wim binnengeduwd. 4-1 Een knal van Jannes liep via Tom en Thomas dreef de stand op. 5-1 Bij een vrije trap van Cado had Bram een goede redding in petto. Rein brak door en hij schoot de volgende binnen. 6-1 Met een knal legde Thomas de eindscore vast. 7-1

Een overdreven uitslag na een faire match