VK Velle - VK Gouden Leeuw 1 - 1

Op 19 februari trokken we naar Temse Velle om er de plaatselijke groene elf te bekampen achter de kerk. Precies 11 GL- spelers dienden zich tijdig aan achter de kerk. Zouden we onze zegereeks kunnen verder zetten?

Bram in het doel, Diederik als laatste man, Wouter en Wim als backs, Roel op de voorstopper, Thomas P, Jeroen, Thomas N en Dimi vormden het middenveld, Joris en Jannes in punt.

Later sloten Adri en Marc aan.

We namen van bij het begin het initiatief en zochten de Velle-keeper op. Thomas P liep zijn lijn af maar zijn voorzet liep voorbij. Een hoog schot uit de tweede lijn van Roel kon de keeper niet verrassen. Een actie van Joris bereikte Jannes ,zijn schot scheerde de paal. Thomas N trapte van op 20 m maar de keeper klemde. Een verre inworp van Joris werd door Jannes doorgelaten maar Jeroen was verrast en weg kans. Wim zwiepte de bal voor de kooi waarbij de keeper in duel ging. Diederik keilde de afvallende bal net naast. Af en toe kozen de Vellers ook het ruime sop maar Bram en Wouter waren gelukkig tijdig op post. Een uitbraak van een Veller van net op de eigen helft bracht de snelle aanvaller voor Bram. Roel probeerde aan te klampen. Met een stiftballetje versloeg hij onze keeper. 1-0 Het spel werd ruwer en de ref hield met geel de bovenhand. De volgende vrije trap kwam op de onderkant van de deklat.

Tijd om te bubbelen.

Adri werd op de voorstopper ingebracht. We domineerden maar waren te onzorgvuldig en te gehaast. Een volgende corner liep voorbij. Bij een aanval werd Jannes vastgehouden en de bal werd op de stip gelegd. Thomas N achter de bal en we kwamen langszij. 1-1 Toen de thuisploeg met 10 viel omdat herhaaldelijke commentaar hen rood opleverde dachten we het laken naar ons toe te trekken. Een corner leidde tot een kopslag van Wim die echter door een groenhemd van de lijn gekuist werd. Een uitbraak van de thuisploeg werd door Bram aan de karree weggetrapt. Marc werd ingebracht toen Dimi aangetrapt werd. Een schot van Thomas N verdween onder de keeper maar bleef steken onder zijn lichaam.

Vandaag zat er meer in dan een punt maar daarvoor moeten we onze kansen benutten en de bal beter rondspelen.