VK Gouden Leeuw - FC Spaans Kwartier 6 - 1

Vandaag 19 maart 2017 ontvingen we de blauwe garde uit De Klinge. Steeds ambiance verzekerd op en buiten het terrein. Vandaag stonden we schouder aan schouder om Niels te gedenken. Dertien leeuwen dienden zich aan om onze kleuren te verdedigen. Met deze elf gingen we van start:

Bram in doel, Joeri laatste man, Wouter en Marc op de backplaatsen, Adri op de voorstopper, Jeroen, Dimi, Rein en Wim vormden het middenveld, Tom en Jannes in punt.

De eerste dreiging kwam van SK maar de bal liep voorlangs. We verlegden het spel en bestookten de bezoekers. Verder dan twee gevaarlijke Rein uitgooien kwamen we niet. Een knal van Jeroen ging over het doel. Bij een terugspeelbal van SK miste de keeper zijn schot maar de bal ging net naast. Een doorbraak van SK werd door Bram in corner geduwd. Bij onze volgende poging op links knalde Dimi op de kruising. De afvallende bal kon door Wim binnengekopt worden. 1-0 Een doorbraak van Jannes belandde in het zijnet. Onze verdedigers hielden de deur op slot . Een onverwachte knal van Adri werd overgeduwd. Rein diende voor verzorging naar de kant. Met het kleinste verschil werden we richting bubbels gefloten.

Roel en Inias werden ingebracht. In de eerste minuut van de tweede helft liep Wim zijn lijn af maar een goed gevolgde Tom testte nog eens of de keeper wakker was. De volgende knal van Jannes kwam in het zijnet terecht.. De bezoekers kregen een lichte vrije trap 10 meter buiten de karree. De bal raakte de grond voor onze keeper en caprioleerde tegen de netten. 1-1 We bleven er voor gaan en toen Jannes richting doel liep werd hij gehaakt. De bal ging op de stip. Wim klaarde de klus in het linkerhoekje. 2-1 Een snelle uitbraak van Tom werd voorgetrokken en een goed gevolgde Jannes knalde de 3-1 binnen. Inias bereikte Dimi die met een tipper de doelman vloerde. 4-1 Tom legde af naar Jannes die netjes de 5-1 binnenknalde. Een mooi samenspel van het hele middenveld zonderde Wim af die het leder over de uitgekomen doelman stifte. 6-1

Met deze stand besloten we deze sportieve partij.