VK Gouden Leeuw - VK Gouden Leeuw 2 - 6

Op 26 maart 2017 trokken de spelers van VK Gouden Leeuw richting Witte Molen in St Niklaas. Veertien leeuwen boden zich aan om de drie punten in de wacht te slepen. De thuisploeg Koz Spor beschikte slechts over 9 spelers. Wij brachten de volgende elf aanvankelijk in stelling.

Bram in doel. Joeri op de laatste man. Ruf en Wou op de backplaatsen. Michiel op de voorstopper. Wim, Thomas P, Dimi en Diedie vormden het middenveld. Jannes en Tom in de spits.

Het eerste schot van Dimi miste wat kracht. Toen de keeper zich ver uit zijn doel waagde konden we hem niet verschalken. Bij een tegenstoot van Koz liep de bal gelukkig naast. Een tikkie terug van Jannes werd door de keeper in corner geduwd. De keeper plukte hoog boven de Leeuwen uit. Joeri stak het terrein over en lanceerde Tom die de keeper dit keer geen kans gaf. 0-1 Ondertussen raakte de thuisploeg aan 11 spelers. Tom ontfutselde de bal van een nonchalante keeper. Hij kon met het leer over de doellijn lopen. 0-2 In laatste instantie wist Joeri een klaas tot staan brengen. Een mooie aanval van Thomas bereikte Dimi die voortrok en Tom bereikte. De keeper greep gepast in. Een uitgebroken Kozzer werd door Bram gestuit. De arbiter zag er een strafschop in. De bal ging in de linkerhoek net buiten het bereik van onze keeper. 1-2 De ref blies om ons te laten bubbelen.

Arne en Thomas N kwamen nu in actie. Diederik werd aan de karree neergeld maar Thomas N trapte voorlangs. Tom zag de keeper ver uit zijn doel maar zijn lob miste het kader. Een aanval van Diedie zwiepte voor het doel. Jannes kreeg het leder onder controle en kruiste de bal in het doel. 1-3 Na een misverstand op links veroverden de klazen de bal. De combinatie van de blauwen bracht hen voor het doel en de aansluitingstreffer was een feit.2-3 Diedie werd in stelling gebracht . Zijn poging leidde tot corner. Een meeopgerukte Joeri kopte de 2-4 voorbij de keeper. Thomas P werd aangetrapt en Aaron maakte zijn opwachting. Hij liep de lijn af op rechts en bracht de bal voor het doel. Tom tipte de 2-5 binnen voor een verbaasde keeper. Een laatste stuiptrekking van KS ging over. Diedie werd aangespeeld en met een mooie lob gaf hij de keeper het nakijken. 2-6