VK Gouden Leeuw - VK Were Di 0 - 3

Zondagvoormiddag 9 april 2017 kregen we onder een stralende zon VK Were Di op bezoek. Niettegenstaande enkele onverwachte afzeggingen konden we rekenen op 12 leeuwen. De tegenstander met gestreepte uitrusting konden als tijgers gezien worden.

We startten met de volgende elf: Bram in het doel, Michiel op de laatste man, Adri op de voorstopper, Wim en Wou op de backplaats, Jeroen, Thomas P, Diedie en Dimi in het middenveld, Aaron en Joeri in punt.

Onze eerste aanval leverde een voorzet van Aaron op maar niemand voor de kooi om binnen te duwen. Een doorbraak op rechts van WD werd door Bram geplukt aan de eerste staak. Jeroen lanceerde Aaron maar Davy WD was iets eerder op de bal. Een uitbraak van GL werd afgeblokt in corner. De bal bleef steken in het pak en naast besloten. Bram redde op een poging van David VDS die door het centrum sneed. We probeerden de WD verdediging te ontmantelen maar onze passen leverden geen echte kansen op. Toen een cross van WD Nathan bereikte bleef deze recht na een contact en zijn krul van op links belandde voorbij Bram in de rechterhoek. 0-1 Gouden Leeuw probeerde de bakens te verzetten maar verder dan een vrije trap van Dimi kwam het niet. In het centrum werd Jeroen aangetrapt. Hij moest als laatste man verder. Piet WD bracht het leder voor doel maar wij wisten te ontzetten.

De ref blies voor de bubbels.

Rein werd ingebracht voor Jeroen die niet verder kon. Zijn eerste poging werd door Davy gepakt. Een vrije trap van op rechts van Adri kon onschadelijk worden gemaakt. Een verre Rein ingooi werd weggewerkt. De volgende voorzet van Thomas P viel op het doel. Een verdachte armbeweging werd door de ref niet bestraft. Joeri DD werd gelanceerd maar zijn hoge lobbal viel op de kruising. Bram duwde een WD counter in corner. Links aan de karree versierde WD een vrije trap. David VDS bracht de bal voor het doel waar Jesse verlengde .0-2 Thomas gooide van op rechts de bal voor de kooi maar niemand kon besluiten. Een uitbraak van Nathan WD bereikte Jesse die terugkaatste en zo stond de 0-3 eindstand vast.

Aan inzet ontbrak het ons niet maar om te winnen moet je scoren.