FC Cado - VK Gouden Leeuw 1 - 5

Op 23 april 2017 zochten we Cado op in de Heirweg in Stekene. De thuisploeg in lichtblauw probeerde haar vel duur te verkopen.

We vertrokken met de volgende elf.

Bram in doel, Michiel op de laatste man. Thomas N op de voorstopper, Thomas P en Wou op de backplaatsen, Dimi, Rein D , Jeroen en Adri vormden het middenveld,. Jannes en Tom in de spits.

Van bij het begin namen de leeuwen de teugels in handen. Ze bekogelden de plaatselijke keeper van uit alle denkbare posities. De keeper hield aanvankelijk zijn netten schoon. Hij ging plat toen Rein een bal centraal knalde. Een corner werd van dichtbij overgewerkt. Een combinatie Tom naar Rein bracht laatstgenoemde tot op de achterlijn. Zijn voorzet werd door Jeroen over gekopt. We noteerden een verre trap van Cado. Jannes werd aangetrapt en Diedie kwam binnen de lijnen. We kregen onze kansen niet voorbij de doelman.

De ref blies voor de bubbeltijd.

Bij het begin van de tweede helft lanceerde Rein Thomas P die de 0-1 tegen de netten prikte. Nu moest Cado komen . Wouter rukte op en een foute inschatting van de keeper werd hij door Tom afgestraft.0-2 Roel werd ingebracht. Een opzittende Rein nam alle spanning weg . 0-3 Na een sterke combinatie duwde Dimi de 0-4 binnen. Een tussenkomst van Adri werd door de ref met penalty bestraft. Ouderdomsdeken Danny S (Cado) gaf Bram geen kans. 1-4 De thuiskeeper duwde een trap van Thomas N op de kruising. Uiteindelijk legde Adri de 1-5 eindstand vast.