Vlasbloem - VK Gouden Leeuw 4 - 2

Zondag 28 mei 2017 leverden de bekerwinnaars van zaterdag en zondag strijd voor de supercup. VLASBLOEM speelde voor de gelegenheid in blauw. Bij het geel zwarte VK GOUDEN LEEUW stonden volgende spelers aan de start.

Bram in doel, Jeroen laatste man, Wouter en Kevin op de back, Adri was de vrije man, Rein en Diedie in het centrum, Wim en Joris als buitenspelers, Jannes en Tom in punt.

Beide ploegen hadden er zin in en trokken beurtelings het laken naar zich toe. Een doorsteek naar Rein zonderde hem af maar de voorzet bleef steken. Ook Bram werd belegerd maar hij kon de druk aan. Hij neutraliseerde een voorzetschot aan de eerste paal. Een doorgelaten voorzet van geel zwart botste leidde tot een hands in de karree. De penalty werd door Diedie in de rechterhoek geknald. 0-1 Een verre trap van Jeroen werd door de keeper geplukt. Een doorbraak van Rein tot op de lijn werd afgeweerd. De afvallende bal werd op de slof genomen maar de bal schuurde de paal. Een uitbraak van Vlasbloem leidde tot een goedkope vrije trap. De bal week af op de muur en caprioleerde over de keeper binnen. 1-1 Even later diende Bram een cross te klemmen. Diedie werd afgezonderd maar twijfelde iets te lang om af te drukken. Rein werd foutief onderuit gehaald in de karree maar de ref liet doorspelen. Een aanval over links van Joris werd onvoldoende weggewerkt. Wim wist ons op een 1-2 voorsprong te brengen.

De ref blies voor de bubbels.

Na de rust werden Dimi, Inias en Roel ingebracht. We namen aanvankelijk het voortouw. Inias werd van op rechts aangespeeld maar hij verkeek zich op de wenkende kans en kwetste zich hierbij. Joeri DD werd ingebracht. Snel dwong hij een kans af maar de bal ging in het zijnet. Roel leverde een voorzet af maar ook de thuisdoelman was paraat. Een lob van Vlasbloem werd door Adri uit doel geslagen. Penalty en rood (zonder kaart) . Ze kwamen langszij. 2-2 Aanvankelijk konden we met tien standhouden. Toch moest Bram zich gewonnen geven op een hoge bal.3-2 In de laatste minuut wist de thuisploeg de eindstand vast te leggen 4-2