VK Velle - VK Gouden Leeuw 5 - 4

Weer kregen we slechts 10 leeuwen tussen de lijnen. De thuisploeg ontving ons in de nieuwe kleedkamers.

We braken uit over links, Wim trok voor maar Rein miste het kader. Even later trok Wim weer de bal voor doel en nu wist Thomas de netten te doen trillen. 0-1 Bram moest ver uit zijn doel om de aanstormende Veller de bal af te snoepen. De volgende thuisaanval werd even buiten de karree gestopt. Een gemeten voorzet aan de tweede paal werd binnengeknikt. 1-1 Over rechts trokken ze de bal weer voor en we stonden achter. 2-1 Op voorzet van Diedie kopte Ruf de gelijkmaker binnen. 2-2 Een thuisspeler veroverde de bal in het midden. Hij gebruikte daarbij de arm maar mocht toch doorgaan. Onze keeper kon de bal niet stoppen. 3-2 Arne doorzag een Velle aanval en kwam gevat tussen. Wim werd gelanceerd maar zijn schot schuurde de staak. Even later knalde Diedie de 3-3 via de staak binnen. Kersverse vader Wouter dwong nog een corner af. Bram keerde een gevaarlijk schot in hoekschop.

Tijd om te bubbelen.

Een verre Rein inworp werd met moeite onschadelijk gemaakt. Roel trapte een afvallende bal maar de doelman klemde. Op counter kwam een Veller voor Bram. Onze keeper werd met een grondscherend schot gevloerd. 4-3 Een inworp werd door Ruf op de slof over de keeper in het mandje gelegd. 4-4 Op corner kopte Diedie de bal over de lijn maar de ref zag het anders. De buitenspelval die al de hele match prima werkte klapte ook nu op tijd dicht. De arb liet echter doorspelen over rechts en Bram werd overhoeks verslagen. 5-4 Ook onze laatste stormloop waarbij Wim in de karree ten val werd gebracht leverde niets meer op.

Toch dank ik de 10 moedige leeuwen die bijna een punt konden sprokkelen. Volgende week ontvangen we KONINCKSHOF. We spelen dan thuis in Hellestraat. Alle fitte spelers zijn nodig om een ommekeer te bewerkstelligen.