SK Post - VK Gouden Leeuw 4 - 1

Op 12 november waren we te gast bij de koploper in tweede klas SK Post. Zo trokken we richting Sinaai Dorp om onze volgende bekerwedstrijd te spelen. Uiteindelijk kregen we 13 spelers speelklaar voor deze spannende partij.

Bij de start eisten we de bal op. Een uitbraak over links leidde tot een aflegger van Diedie. Ruf knalde op de keeper. Weer kregen we een kans toen de bal bleef hangen maar Post wist te ontzetten. Op tegenstoot over rechts viel de bal goed voor Post en zij besloten onder Bram. 1-0 Rein werd gelanceerd . Hij rukte alleen naar het doel, toch wist een Postman de bal in uitworp te werken. Wouter stuurde Jannes in de straat maar de keeper pakte het schot. Bram ging in de voet als een thuisspeler was doorgebroken. Een Poster mocht in duidelijk buitenspel doorgaan en de thuisploeg gaf ons een lesje in doeltreffendheid. 2-0 Jeroen werd zwaar aangelopen en even later ging Jannes neer in de karree. Beide spelers dienden te worden vervangen. Arne en Niels werden ingebracht. Op corner kwamen we 3-0 achter. Een knal van Diedie werd door de kwieke keeper uit de hoek geranseld.

Tijd om te bubbelen in de kleedkamer.

Rein liep de lijn af op links maar de bal ging voorlangs. De volgende aanval werd door Post afgelagen . Ruf knalde de afvallende bal hoog tegen de netten. 3-1 Jens haalde de bal net voor de lijn en verwerkte in corner. Bij een volgende aanval werd Rein gehaakt. Diedie joeg de bal net over doel. Rein liep de lijn af en bracht voor . Toch viel het doelpunt aan de overkant toen een cross gecontroleerd werd en de 4-1 eindstand op het bord stond. Bram grabbelde de bal nog eens voor een aanstormende speler. Ruf legde de bal na een mooie solo net naast het doel.