VK Gouden Leeuw - VK Were Di 5 - 1

Op 3 december kregen we onze pleingezellen van VK Were Di op bezoek. We traden aan in roodblauw gestreepte truien en konden starten met de volgende elf.

Bram in doel Michiel laatste man Wouter en nieuwe speler Servaas op de back Jeroen als voorstopper Rein, Diedie, Wim en Thomas vormden het middenveld. Joris en Aron als aanvals duo.

In de eerste minuten liepen twee bezoekers mekaar voor de voeten in de karree. Van dan af eisten we het meeste balbezit op. We beukten op de verdediging maar verder dan enkele corners kwamen we niet. Jeroen en Joris zagen hun kopbal afgestopt. Een verre were di voorzet werd net naast gegleden. Over rechts werd de bal voor doel gebracht. Het leder sprong hoog op in een wirwar van spelers. Rein hield het hoofd koel en besloot kalm binnen. 1-0 We voelden dat er meer in zat en braken uit over links. De afvallende bal kwam bij Joris terecht die zijn schot door de keeper gepareerd zag. Toen Rein weer aangespeeld werd ging hij recht op doel af. Hij omspeelde enkele verdedigers en knalde rand karree de 2-0 tegen de netten. Were di was van slag maar probeerde met een doorsteek ons doel te bereiken. Gelukkig was Bram bij de les. In het zicht van de bubbels knalde Rein van op rechts naar de korte hoek. Hierbij verkeek de keeper zich en konden we met 3-0 de rust in.

Roel en Joeri werden ingebracht. Were di trok het laken wat meer naar zich toe onder leiding van David en Co. Onze verdediging reageerde gevat. Toch werd een aanval op rechts door de bezoekers afgerond en zo kwamen ze dichter.3-1 Bij de volgende actie veroverde Roel de bal op rechts . Hij liep de lijn af en bracht voor. Joeri devieerde naar buiten en Jeroen knalde de 4-1 via de staak binnen. Weer kreeg Roel de bal aangespeeld en hij liet broer Rein de vierde van de wedstrijd scoren. 5-1

Het doet deugd zelf eens met een hoge score te winnen. Is de actie redding nu echt ingezet?