FC Koninckshof 2 - VK Gouden Leeuw 9 - 0

Door allerlei omstandigheden kregen we op 18 februari slechts 10 leeuwen tussen de lijnen.

Bram in doel. Dimi en Jens centraal in de defentie. Arne en Marc op de backplaats. Thomas, Adri, Wim en Wannes in het middenveld. Niels in de spits.

Van bij het begin stonden we onder druk van de thuisploeg. Gelukkig wist Bram aanvankelijk het gevaar in te dijken. Aan de overzijde liep Wannes de lijn al maar het schot van Wim viel in de handen van de keeper. De vrije trap van Adri werd door Niels bijna in doel gedevieerd. Koninckshof miste een open kans. Even later was Bram goed uitgekomen. Uiteindelijk wist de thuisploeg uit te breken over rechts en de bal verdween met een kopslag in de hoek. 1-0 Een volgende voorzet van Adri kon niet genet worden. Weer brak KH uit op rechts en de 2-0 was een feit. Jens wist een roodhemd af te stoppen maar de corner verdween toch in doel. 3-0 Niels bracht voor maar de knal van Thomas viel in het zijnet. Bram bokste de volgende aanval uit de winkelhaak. Wannes dwong een corner af en iedereen mee. De snelle uittrap kwam pardoes op het verkeerde been terecht. 4-0

Tijd om te bubbelen.

Konhof ging door op links maar Bram pakte. Even later wist hij een sterke combinatie met de knie te stoppen. De roden bleven aandringen en een pass tussen de twee werd in de korte hoek voorbij Bram geschoten. 5-0 Wannes kwam in schietpositie maar zijn poging ging nipt naast. Een doorbraak van uit het midden werd onder Bram genet. 6-0 Rand karree werd een thuisspeler foutief gestuit en de penalty ging binnen 7-0. Een volgende actie vanuit het middenveld leverde 8-0 op. Een doorbraak vanop rechts van de bezoekers bereikte Thomas maar de bal viel achter de man. Uiteindelijk werd de 9-0 aan de tweede staak genet. Dimi voorkwam dubbele cijfers met een kamikazesprong. Een tweede penalty van de thuisploeg patste op de lat. We noteerden nog een vrije trap toen de keeper rand karree de bal met de hand speelde. Vandaag zat er geen eerredder in. Volgende week hopen we over een voltallige frisse ploeg te beschikken.