VK Gouden Leeuw - FC Young Boys 3 - 0

Op 18 maart 18 ontvingen we het roodzwarte team van Young Boys. Om 10 u kwamen ze aan negen spelers dus drie punten konden geoogst worden. Met dit elftal trokken we ten strijde: Bram in het doel, Roel en Dries centraal in de verdediging, Wouter en Marc bezetten de backplaatsen, Rein, Adri, Aron en Wim in het middenveld, Wannes en Joris broederlijk in de voorlinie.

De gasten werden onder druk gezet maar hun doelman wist onze eerste schoten te keren. Zo kwam hij gepast uit toen Joris hem onder vuur nam van op links. Hij keerde een schot van Wannes . Roel speelde iets achter de defentie en greep gepast in met mond en voet. Dries kopte een verre voorzet weg. Joris trok zich op over links en lanceerde Wannes die tot Rein verlengde . Hij trapte droog in de rechterhoek. 1-0 De bezoekers gaven niet op en toen een YB tot op de lijn doorging moest Bram ingrijpen. Aan de overzijde werd Wannes aangespeeld door Joris. De bal maakte een vreemde capriool toen hij een zeker doelpunt wilde netten. Hoe we ook probeerden de voorsprong uit te bouwen verder dan een knal op de keeper en een schot naar de maan kwamen we niet.

De ref die voortreffelijk blies liet YB even op adem komen . We hoopten na het bubbelen verder uit te lopen.

Verder dan enkele mooie patronen en hoekschoppen kwamen we niet. Wannes en Adri wisten de spelmaker aan banden te leggen. Een uitbraak op links leverde een knal op van Rein die eerst lat en dan paal beroerde. Iets voorbij minuut 75 werd Rein aangespeeld. Tegen zijn strak schot had de keeper geen kans. 2-0 Uiteindelijk stond Joris op de goede plaats om de 3-0 eindstand vast te leggen.