Harlem Globeshotters - VK Gouden Leeuw 9 - 1

Op 29 april speelden we onze laatste wedstrijd van het seizoen 2017-2018. Harlem was onze tegenstander en stond dit keer goed gespannen. Op de valreep kregen we elf spelers tussen de lijnen.

Bram in doel. Roel laatste man. Jens op de voorstopper. Marc en Wouter op de backplaatsen. Jeroen, Wim, Wannes en Arne vormden het middenveld. In punt stonden Dries en Diedie.

De eerste thuisaanval werd afgeslagen. Onze doorbraak op rechts leverde een hoge voorzet op die door de plaatselijke keeper
Boven Dries kon weggeplukt worden. De bezoekers versierden een corner . Rand karree knalde een HG speler boven Marc in de eerste hoek. 1-0 Wannes werd aangetrapt. Een vrije trap van Diedie werd in corner verwerkt. Aan de overzijde devieerde Bram een HG schot in hoekschop. Arne bracht de bal gemeten tot bij Wannes maar die zag zijn schot afgeblokt. Een snelle uitbraak bereikte Dries maar de afvallende bal werd door Jeroen naast geschoten. De volgende aanval van HG was het raak toen Bram verrast werd door een schuine Knal in de rechterhoek. 2-0 We joegen op de aansluitingstreffer maar moesten onze meerdere kennen in de technisch Sterkere ploeg die de bal ongrijpbaar rondspeelde op hun kunstmat. Wij kenden geen succes en de blauwwitten scoorden aan de eerste paal met een kopbal.3-0 Op counter werd het zelfs 4-0. Tot overmaat van ramp kwam Wannes ongelukkig neer na een duel en stonden we met tien. Voor de rust stond nog de 5-0 op het bord.

Even de kleedkamer in om poolshoogte te nemen van de toestand van Wannes . Verder spelen was onmogelijk.

Diederik dweilde de rechterflank af en schoof het leder tot in de hoek. Zijn schot klom over de vruchteloos graaiende keeper. 5-1 Onze jongens joegen op een volgende treffer en daardoor gaven ze met tien veel ruimte weg. Arne liep de lijn af maar zijn schot ging voorlangs. Wouter kende geen geluk toen zijn schot op de lat patste. Bij een man op man in de defentie en ongeluk in de afwerking konden we de thuisploeg niet Van een overdreven 9-1 houden.

We wensen Wannes die in het gips moest een spoedig herstel